Trouwlocatie Landgoed Robacher’s Watermolen:
sfeer en romantiek!

Wanneer jullie bij ons aankomen voelen jullie direct dat Landgoed Robacher’s Watermolen geen standaard locatie is. Het landgoed straalt romantiek uit en bied vele mogelijkheden voor jullie bijzondere dag.

Het Landgoed is een officiële trouwlocatie van de gemeente Medemblik en kan jullie gehele bruiloft op 1 locatie verzorgen. Ook is het mogelijk om alleen het dag of avond programma bij ons te vieren. De locatie bestaat uit verschillende gebouwen, terrassen en tuinen en kan naar jullie smaak worden gedecoreerd. Als bruidspaar bij Robacher hebben jullie de mogelijkheid om de dag naar eigen wens in te vullen, natuurlijk kunnen wij jullie overal (indien gewenst) in adviseren.

Wij houden van transparantie, daarom staan al onze prijzen vermeld op de website om jullie een goed beeld te geven van de mogelijkheden en kosten. Willen jullie eens komen kijken en/of een offerte laten opstellen? Wij maken graag een afspraak voor een rondleiding en het doorspreken van jullie wensen.

Open dag 28 juni 11:00 – 16:00
Zonder afspraak de locatie bezichtigen, geheel in trouwsfeer én met diverse leveranciers. Een leuke dag weg!

Maak direct een afspraak om onze locatie te bezichtigen: 

Tijdens een bezichtiging bespreken wij uw wensen en vertellen wij graag meer over de mogelijkheden op onze locatie.

Een afspraak in het weekend is ook mogelijk, deze mogelijkheden worden op de maandag voorafgaand toegevoegd aan deze kalender. Voor vragen kunt u mailen met info@robacher.nl

Ook tijdens de corona sluiting verzorgen wij privé rondleidingen (max. 3 personen)

Ceremonie

Landgoed Robacher’s Watermolen is een officiële trouwlocatie en kan een sfeervolle huwelijksceremonie zowel binnen als buiten verzorgen. Ook een kerkelijke ceremonie behoort tot de mogelijkheden.

Receptie

Een gezellige moment om het bruidspaar te feliciteren. Wij kunnen een receptie aankleden met een toost, (bruids)taart, hapje en drankje zoals u dit wenst. Een receptie is mogelijk van 20 – 400 gasten zowel binnen als buiten

Catering

Home made gerechten voor de lunch of diner. Bij Landgoed Robacher’s Watermolen heeft u keuze uit vele mogelijkheden zoals BBQ, Diner en buffet. Tevens houdt onze keuken rekening met allergieën en diëten.

Feestavond

Een swingend disco feest, gezellig borrelen op het terras of genieten van een live band, Landgoed Robacher’s Watermolen biedt compleet verzorgde feestavonden in de stijl die u wenst. U kunt uw feestavond zelf invullen.

Trouwlocatie: Het Landhuis

Benedenverdieping:
Het landhuis is het hart van onze locatie. Op de begane grond vindt u ons sfeervolle restaurant met grote openhaard met zitgelegenheid voor 100 gasten. Gezellige nisjes en een dansvloer maakt deze zaal ook geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals bruiloften, recepties en bedrijfsfeesten.

Bovenverdieping:
Met een trap of mindervalidelift kunt u naar de bovenverdieping waar ruimte is voor 200 gasten. De bovenverdieping geeft u uitzicht over het watermolenterras. Deze ruimte beschikt over een eigen bar en dansvloer.

Watermolen terras
Veel mensen denken dat de eigenaren van Landgoed Robacher’s Watermolen Robacher heten, maar niets is minder waar! Robacher is namelijk de naam van de watermolen zelf en deze kunt u vinden op, jawel, het Watermolen terras. Dit terras is vanaf de parkeerplaats en vanuit het landhuis te betreden en biedt 100 zitplaatsen.

Trouwlocatie: Herenkamer en Hofstede

De Herenkamer en Hofstede zijn 2 sfeervolle zalen met eigen terrassen. Doordat de zalen zowel gekoppeld als los te gebruiken zijn kunnen we variëren en daarmee de perfecte zalencombinatie maken voor jullie bruiloft.

Herenkamer
De herenkamer (waar dames natuurlijk ook welkom zijn) heeft een eigen entree en een grote openhaard in het midden van de zaal. De zaal is geschikt voor 40 gasten zittend of een receptie met 60 gasten. De zaal heeft een warme uitstraling met een grote boekenkast als eyecatcher.

Binnenplaats
De binnenplaats hoort bij de Herenkamer en geeft ruimte aan een mooie ceremonie of terras voor ca. 60 personen. Doordat dit terras afgeschermd is, geeft het een privé gevoel. Dit terras kunnen we ook overdekken met een stretchtent, zodat er ook met slecht weer gebruik van gemaakt kan worden.

Hofstede
De Hofstede bestaat uit 2 geschakelde gebouwen met totaal ruimte voor 60 zitplaatsen of 80 receptieplaatsen. Het heeft een intieme sfeer en een privéterras aan de achterkant waar met mooi weer gebruik van gemaakt kan worden.

Hofsteder terras
Dit terras met niveauverschillen ligt midden tussen het groen en biedt plaats aan maximaal 40 gasten. Een gezellig terras met een privésfeer.

informatie of een afspraak maken

1 + 3 = ?