Trouwlocatie

Wanneer jullie bij ons aankomen voelen jullie direct dat Landgoed Robacher’s Watermolen geen standaard trouwlocatie is. Het landgoed straalt romantiek uit en biedt vele mogelijkheden voor jullie dag. Het Landgoed bestaat uit twee zelfstandige gebouwen: Het Landhuis en De Herenkamer & Hofstede.

Het is mogelijk om een van deze mooie trouwlocaties te gebruiken voor jullie bruiloft of combineer ze met elkaar. Jullie kunnen de gehele dag op één locatie vieren wat niet alleen de reistijd voor jullie gasten vermindert maar tevens jullie, als bruidspaar, meer rust op de dag zelf geeft.

Het is ook mogelijk om alleen een receptie, diner en/of feestavond bij ons te vieren. Op deze pagina vertellen wij jullie graag meer over onze mooie locatie en de vele mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden!

Trouwlocatie: De Herenkamer & Hofstede

De Herenkamer en Hofstede geven een speelse combinatie tussen twee sfeervolle ruimtes. Deze ruimtes kunnen samen met het terras op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden waardoor elk onderdeel van de bruiloft zijn eigen ruimte en sfeer heeft. Deze trouwlocatie geeft totaal plaats aan maximaal 70 gasten voor de ceremonie en 130 gasten voor de receptie en feestavond.

De Herenkamer (waar dames natuurlijk ook welkom zijn) heeft een eigen entree en een grote openhaard in het midden. De ruimte is zeer geschikt voor een diner of receptie en heeft een warme uitstraling met een grote boekenkast en Chesterfield bank als eyecatchers. De naastgelegen Hofstede heeft een gezellige bar midden in de ruimte en is een ideale locatie voor een borrel of feest. Er is een dansvloer aanwezig en ruimte voor zitplaatsen.

Buiten kunnen jullie gebruik maken van de bijbehorende terrassen en romantische plekken tussen de bomen met uitzicht over de vijver.

Trouwlocatie: Het Landhuis

Het Landhuis is het hart van het landgoed en heeft een rijke historie. Op de begane grond vinden jullie een ruime dansvloer, bar en knusse nisjes. Er is een grote bar aanwezig, toiletgroep en invalidetoilet. De middeleeuwse openhaard siert de locatie, daar omheen is het open en kunnen jullie het robuuste dak zien.

 

Met een trap of met de mindervalidelift kunnen jullie naar de bovenverdieping van het Landhuis. De bovenverdieping is zeer ruim opgezet en geeft uitzicht over het watermolen terras. De bovenverdieping heeft ook een eigen bar en ruimte dansvloer. Buiten mogen jullie gebruik maken van het watermolenterras. Het terras is omringt door groen en geniet van veel zonlicht gedurende de dag. Het houten prieel geeft een mooie setting en kan multifunctioneel worden ingezet. Trouwlocatie Het Landhuis is geschikt voor gezelschappen tot 400 gasten verdeeld over de twee verdiepingen maar voor een borrel of feest vanaf 60 gasten is het ook een hele sfeervolle feestlocatie.

Trouwlocatie prijzen & online offerte

Wij vinden het belangrijk dat onze prijzen en mogelijkheden transparant zijn. Geen verrassingen en duidelijkheid wat je kan verwachten voordat je verliefd wordt op onze locatie. In ons magazine staan alle prijzen vermeld. Ook kunnen jullie een online offerte maken en direct een prijs voor jullie dag berekenen. Nog aan het oriënteren? We hebben de belangrijkste kosten op een rijtje gezet.

Trouwlocatie: Decoratie & styling

Vanaf het moment dat de locatie bekend is beginnen de ideeën over de decoratie vorm te krijgen. Familie en vrienden willen graag helpen en er moeten veel keuzes worden gemaakt. Bij Landgoed Robacher’s Watermolen hebben jullie 3 mogelijkheden om jullie bruiloft op onze trouwlocatie mooi aan te kleden!

Eten & drinken

Ons keukenteam en gastvrouwen en -heren staan voor jullie klaar met de lekkerste hapjes, gerechten en dranken. In ons magazine staan alle mogelijkheden uitgebreid beschreven met de bijbehorende prijzen.

Afspraak maken & open dagen

Wij hopen dat jullie al veel informatie en inspiratie hebben kunnen opdoen op onze website. Als jullie enthousiast zijn nodigen wij jullie graag uit om onze locatie in het echt te bezichtigen en de sfeer te komen proeven.

Dit kan op twee manieren. Een losse afspraak waarbij jullie een rondleiding krijgen en 2-op-1 jullie wensen met ons kunnen bespreken. Deze losse afspraak vindt meestal plaats op een doordeweekse middag/avond of in het weekend in de ochtend.

De andere manier is het bezoeken van onze open dagen. Robacher’s Watermolen organiseert ten minste vijf open dagen per jaar waarbij jullie de locatie kunnen bezichtigen. Tijdens de open dagen is de locatie in trouwsfeer én zijn onze favoriete leveranciers aanwezig. De eerstvolgende trouwlocatie open dag is op zondag 30 juni 2024 van 11:00 - 16:00. Aanmelden kan via deze link

Winterbruiloft

Houd jij ook zo van die gezellige, koude wintermaanden? Dan is trouwen in de winter echt iets voor jou! Lekker knus bij de open haard jullie bruidstaart aansnijden, warme chocolademelk én glühwein drinken bij een vuurkorf tijdens het ontvangst van jullie gasten. Onze locatie is het hele jaar door groen en sprookjesachtig. In de wintermaanden is alles nog even extra versierd met lichtjes en met een beetje geluk krijg je sneeuw als prachtig decor voor de trouwfoto's. In de schemering die in deze tijd van het jaar eerder invalt ziet alles er nog mooier uit.

Trouwlocatie, bruidskleding boudoir

Trouwjurken

Trouwlocatie, bruidskleding boudoir

Trouwjurken

Trouwringen

Trouwlocatie, feestlocatie fotografe

Fotograaf

Trouwlocatie bruidstaart leverancier

Bruidstaarten

uliana

Trouwfotograaf

Trouwlocatie, feestlocatie zangeres

Zangers & band

Trouwlocatie, trouwambtenaar marianne

Trouwambtenaar

monique cafe

Trouwambtenaar

stassen en verstraten

Trouwfotograaf

trouwlocatie bruidstaart

Bruidstaarten

Trouwlocatie Landgoed buiten met backdrop

Bloemist

brianvogel

Uilen die ringen aanvliegen

GiGA-Samen

Feestband

IMG_4768

VW trouwvervoer

dufrasnes_logo

Trouwfotograaf

Trouwlocatie leveranciers

Bij Landgoed Robacher's Watermolen mogen jullie je eigen trouwleveranciers kiezen, het is niet verplicht om deze via ons te boeken. Hier hebben wij een aantal leveranciers genoemd waar wij graag mee samenwerken. Deze professionals zijn stuk voor stuk hele vriendelijke en enthousiaste ondernemers die ervaring hebben op onze locatie. Deze leveranciers zijn veelal ook aanwezig op onze open dagen, een leuk moment om ze te ontmoeten!