Feestlocatie Proefpplank met verschillende lekker hapjes

Restaurant

In ons restaurant verrast onze chef Ayla jullie graag met haar verse en huisgemaakte gerechten. Ze werkt volgens het ‘kop tot staart’ methode waarmee ze creatieve gerechten mee maakt. Er wordt veelal met lokale leveranciers gewerkt.

Klik en ga direct naar:

Voorgerecht, gebakken camembert met honing en walnoten

Vanaf mei tot en met september werken wij met maandelijkse thema’s in samenwerking met (lokale) leveranciers. Denk hierbij aan een Texelse maand met lam, Texels bier en Texelse delicatessen of een Italiaanse maand met pure Italiaanse ingrediënten.

Het restaurant is alleen op zondag geopend voor koffie, lunch, borrel en diner van 11:00 tot 22:00. Het terras is gezellig druk en wij verwelkomen u graag! Klik op onderstaande maand voor het thema en menu:

Landgoed Robacher’s Watermolen is een prachtige locatie in de winter. Met de Oostenrijkse stijl, naaldbomen en grote openhaard is het sfeervol genieten van onze gerechten. In deze periode zijn wij geopend van woensdag tot en met zondag tussen 17:00 – 22:00 met een volledig a la carte menu én een wisselend 5-gangen keuzemenu. Klik hier voor ons menu

Landhuis kerst decoratie sfeervol
Landhuis decoratie kerst sfeervol
Feestlocatie Herenkamer met kerst decoratie ingedekt voor diner
Landhuis boven verdieping sfeervolle kerst decoratie

Kerst en andere feestdagen

Landgoed Robacher’s Watermolen is dé locatie om in december te bezoeken. Duizenden kerstlichtjes maken de locatie tot een waar kerstsprookje. Ook met Valentijnsdag, Pasen, Moeder- en Vaderdag pakken we groots uit. Klik op onderstaande feestdagen om ons menu te bekijken.

Landhuis met dansvloer en zicht naar de boven verdieping
Feestlocatie Diner mixed spies, frites, gepofde aardappel en sauzen
All you can grill tomahawk steak op barbeque
All you can grill gegrillde trostomaten
All you can grill warm gerookte zalm in smoker