Hauwert 112
1691EK  Hauwert

e-mail: info@robacher.nl
Telefoon: 0294-234070

Reserveren

Restaurant Landgoed Robacher's Watermolen

Landgoed Robacher's Watermolen is vanaf 4 oktober op woensdag tot en met zaterdag geopend tussen 18:00 - 22:00 met een vernieuwd concept! All you can grill staat voor 'alles wat je kan grillen'

We hebben geen menukaart maar een vast driegangen menu:

Voorgerecht:
Een glaasje soep met stokbrood en kruidenboter om mee te starten

Hoofdgerecht:
Het hoofdgerecht bestaat uit een proefplank met vlees, vis, groenten en fruit van de grill. Onze chef is creatief en wisselt het aanbod dagelijks, van malse biefstuk tot pittige gamba's en verrassend lekkere kip! Ook grillen we fruit zoals ananas en watermeloen. Het hoofdgerecht wordt geserveerd met frites en salade.

Wij serveren de plank uit aan tafel, vervolgens kan je deze met elkaar delen en alles proeven. Daarna komen we nog eens langs met een assortiment om uit te kiezen.

Nagerecht:
Een verrassingsdessert van de chef

Prijs driegangen All You Can Grill:
Volwassenen € 32,50
Kinderen 2 tot en met 11 jaar 50% korting
Kinderen 0 - 2 jaar eten gratis mee met de ouders

Losse grillplank € 21,50
Een grillplank met 200 gram vlees, vis, groenten en fruit per persoon om kennis te maken met ons concept. De grillplank wordt geserveerd met frites en salade. (let op: de grillplank heeft geen voor- en nagerecht, geen aanvullingen) De grillplank kan niet gecombineerd worden aan een tafel waar AYCG wordt geserveerd.

Landhuis sfeervol met veel hout en dansvloer
AYCG-april2021-Jerny-8
Landhuis open haard en dansvloer
Landhuis kerst decoratie sfeervol
Feestlocatie Herenkamer met kerst decoratie ingedekt voor diner

Kerst en andere feestdagen

Landgoed Robacher’s Watermolen is dé locatie om in december te bezoeken. Duizenden kerstlichtjes maken de locatie tot een waar kerstsprookje. Ook met Valentijnsdag, Pasen, Moeder- en Vaderdag pakken we groots uit.

Klik hier voor het kerstmenu 2023