Uitnodiging 12-11-22 (1)

Kom je naar ons feest?

Invalid Email
  • Wil je met iemand meerijden? Laat dit even weten dan kunnen wij je koppelen met iemand die ruimte over heeft in de auto.
  • Heb je een allergie? Laat dit ook weten, dan regelen we allergeenvrije hapjes voor jou.
  • Cadeautip: Een cadeau is niet nodig, je aanwezigheid is al een cadeau! Wil je echt iets doen dan lijkt ons een uitje met jou/jullie deze winter leuk. (Ergens eten, bioscoop, een activiteit, een workshop volgen, rondje golf, spelletjes avond of dergelijke, verras ons! )
  • ps. 'Stukjes' zoals liedjes/presentaties/abc etc. zijn streng verboden.

Ons verhaal

2006: Eerste ontmoeting

We hebben elkaar ontmoet tijdens wintersportvakantie in Blatten (Zwitserland). Mings (de moeder van Monique) en Jolanda (de zus van Michel) zijn bevriend en de twee families gingen met elkaar op wintersport.

2007: Verliefd!

Op wintersport in Blatten 2007 duwde Michel Monique van een zwarte pieste om haar daarna te 'helpen' .. Meer hoeven jullie niet te weten 😉

2007: samenwonen

In het voorjaar zijn we gaan samenwonen in Heiloo. Monique deed dat jaar eindexamen in Alkmaar en dat was toch wat gemakkelijker vanuit Heiloo qua vervoer dan vanuit Wieringerwaard.

2008: AquaBubble

Monique startte in de winter van 2008 AquaBubble vanuit een schoolproject. Op 1 mei ging de eerste AquaBubble te water en het groeide al snel uit tot een echt bedrijf!

2011: De bruiloft

Michel wilde niet trouwen... maar áls hij ooit zou trouwen, dan op 11-11-11. De dag van de gekken én deze datum is gemakkelijk te onthouden waren zijn argumenten. En hoewel Monique liever een zomerbruiloft wilde is ze toch gezwicht.

Op 11 november zijn we voor de gemeente getrouwd in het witte kerkje van Heiloo met aansluitend een chinees diner met onze families. Op 12 november een diner met feest bij Slot Assumburg. Een feestelijke nacht vol muziek, weinig slaap en leuke herinneringen om bij het ontbijt op 13 november af te sluiten. Zie hiernaast een selectie van foto's van deze dagen en onze vrijgezellenfeesten.

2022: Veel gebeurd

In 11 jaar tijd is er veel gebeurd. Zo besloten we in 2011 (net voor de bruiloft) om te verhuizen naar Hoeve Landzicht (toen nog een bouwval) om daarvandaan AquaBubble uit te breiden. Een toevallige horecavergunning en een advies van ene Rik Nap zorgde er voor dat wij onze eerste stappen in de horeca zette. In 2012 opende Hoeve Landzicht en in 2016 kochten wij Partycentrum Groene Liede er bij. Michel stopte met zijn baan bij De Ridder en Monique ronde haar studie bedrijfskunde af. In 2017 kwam Landgoed Robacher's Watermolen er bij en sindsdien werken we dagelijks samen. In 2021 konden we Herberg de Lingehoeve overnemen waardoor onze 'kinderen' uit 4 bijzondere locaties bestaan. Een dynamisch leven, druk, maar wel een leven waar we samen veel voldoening uit halen! En nu is het tijd om daar bij stil te staan en onze 11 jaar samen te vieren met een knalfeest!  We zien jullie graag op 12 november 2022 bij Landgoed Robacher's Watermolen!